Knasiga stockholmare

Knasiga stockholmare

Mattias

image1

Stockholm i mitt hjärta

Idag har vi haft kalaskul. Jag har vart i Stockholm med lillasyster Tanya, o ojojoj va kul vi har haft!!
Först gick vi till Taj Mahal och köpte löshår, hon ska förlänga håret o mycket annat. Sen efter mycket shoppande och tittande så hamnade vi på Pizza Hut vid Hötorgshallen, o vem ser vi där...jo självaste Mattias från Roomservice!
Så syrran började frenetiskt ta kort på honom...men han var inte riktigt med på det så han höll för handen för ansiktet på den enda vettiga bilden hon fick. Så kan det gå...

Efter ytterligare några timmars shopping så bar det av hemåt till Uppsala igen!
Detta måste vi göra igen! PUSS PÅ DIG TANYA!!

//Ont i fötterna

Äntligen en sulky

Nu har vi äntligen hittat en bra och billig sulky. 
Var på Babyland igår och tittade lite men där fanns det inget vi ville ha...får juh inte kosta så mycket när man bara ska ha den för 2 veckor. Så vi gick vidare till Barnens hus och där fanns den. En liten fjantsulky, men den får duga. Bara så man slipper gå och bära honom i 2 hela veckor.
Vi ska ju åka till Calpe i Spanien över jul och nyår och vi vill inte släpa med oss den stora vagnen. Så nu är det problemet löst. Nästa projekt är att skaffa ett pass till Theo, hihi tänk o ha ett pass när man bara är 6 månader. Men det måste fixas.

Nu ska jag kanske röja lite här!

Puss o Kram

Fun day...

Idag har det vart riktigt kul. Började dagen med att städa, städa, städa...så skönt när det är rent o fint till helgen. Sen satte jag mig och drack kaffe medans Theo låg och sov. 
Kl 14 bar det av till Kvantum för att göra månadens STORhandling, alltid lika spännande. Det satt en riktig knasboll i kassan...mina varor blev ju mos och hon fortsatte med att rulla bandet. Litet irritationsmoment!! Men jag höll mig i skinnet =)
Sen snabbt hem och packa upp varorna så kom systrarna Malin och Tanya och bror Samuel så tog vi en promenad till Ikea, jättemysigt. Kallt men mysigt. Alltid lika kul på ikea, lyckades hitta allt jag behövde!!
Promenaden hem är alltid jobbigast, då vill man bara hem, men vi hade kul ändå!!
När vi sedan landade hemma blev det mys med tända ljus och kaffe o tjejsnack!! NICE!!!

Sent om sides klockan 22 kom gubben hem och var helt slut. Han hade jobbat mellan 7-21, så jag förstår honom. Så de blev lite puss o kram och lite vattenpipa sen gick han o la sig. Ska jobba igen imorgon kl 7...

Så nu sitter jag här kl 23.20 för mig själv och myser med tända ljus, och båda pojkarna sover. Lite lugn o ro på kvällskvisten är aldrig fel!!

Ska sova om en strax...

Puss o Kram

Inte en krona i sikte

Jag måste nog inse att det inte blir någon finlandsresa för mig och Theo. Inte en krona i sikte och planen var ju att åka på söndag. Så det får nog bli i slutet på november istället.
Tråkigt men sant!
Och mormor som verkligen såg fram emot detta....och bastun som jag har längtat efter såååå länge!

Nu ska jag skriva en shopping lista inför morgondagens storhandling

// Ledsen fattiglapp

2800 kr

Nån som har ett hett tips på hur jag snabbt kan få ihop 2800 kr!
Min mor åker till Finland på Söndag och jag tänkte följa med och ta med mig Theo. Men det kostar ju så mycket...bara för 3 dagar! 

//Desperat

Igår 22 oktober

Igår var jag med Theo på BVC, han är snart 6 månader så det var dags för en spruta igen. Jag såg verkligen inte fram emot det. Sist vi var där, när han var 3 månader så skrek han så han blev..ja nästan blå. Så jag såg verkligen inte fram emot detta. 
Men allt var som vanligt när vi kom in til barnlärkaren, de vägde honom, mätte honom och sen var det dags för sprutan! 
Men till min förvåning så grymtade han till lite bara när de stack in nålen, annars så var det inte ett ljud. Det gick så bra och han var så duktig!! Min lilla skatt. Nu slipper man det på ett tag.

//Stolt mamma

För jag är lycklig...

Nu är jag lycklig ända in i hjärteroten =) Jag har shoppat... och mer ska det bli.
Jag fyllde ju som sagt år för några dar sedan och fick lite slantar av släkt och vänner. Min första tanke: -Tänk vilka grejer jag kan köpa.
Så nu måste jag fundera ut vad det ska bli. Hittills har det blivit endel kläder, men jag tror att jag ska satsa på lite skor, lite hudvårdsprodukter och lite shopping till badrummet på ikea. Så underbart!

// Smiling me

Låååååång promenad

Idag har jag varit riktigt hurtig. Jag gick upp tidigt, åt en ordentlig frukost, drack mitt morgonkaffe och sen klädde jag på sonen varmt... och sen bar det av på promenad.
Först gick vi och hälsade på min mor på jobbet, hade lite småsaker att kolla med henne, men där var vi inte många minuter. Vi trallade vidare och Theo var riktigt snäll, har världens mysigaste och goaste lilla kille (inte alls partisk). Vi gick vidare till det lilla närlivset som ligger vid brunoliljeforsgatan i gränby, för jag behövde lite grejer till min fina vattenpipa, väldigt trevlig avkoppling sådär på kvällen när man är lite trött och seg. Kanske inte alla som tycker att man ska hålla på och röka vattenpipa, men jag tycker att det är trevligt i alla fall.
Efter en stund så var det dags o röra sig mot årstahållet igen, för vi skulle på föräldragrupp på BVC.
Mycket trevligt med föräldragrupp, man träffar andra mammor och får se en massa söta barn i samma ålder som Theo. Idag var det information om trafiksäkerhet, men det var inte jättelätt att hänga med, för vi var 10 mammor och alla hade ju självklart en liten med sig. Men man lärde sig lite nya grejer och det var mycket information...

Mycket bra dag, jag kommer att sova väldigt gott inatt, fått mycket frisk luft.
Nu ligger jag i soffan och ser på rally och röker vatttenpipa. Mycket trevligt. 
It´s been a good day!!Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och skaffat mig en egen blogg. 
Jag kan inte lova att jag kommer att skriva jättemycket på den, men jag ska verkligen göra mitt bästa!

Ska anstränga mig lite mer om en liten stund...nu måste jag byta blöja på sonen!

Bye

RSS 2.0