Lite lätt irriterad


Vi skulle ju få flytta till våran nya lägenhet den 1 oktober men, igår pratade Daniel med hyresvärden Hussein. O han berättade att de har upptäckt en vattenskada i lägenheten under oss. Och det var dit som de nuvarande hyresgästerna i våran lägenhet skulle flytta. Då blir det genast lite problem.
Så nu kommer vi att få flytta till en 2:a i samma radhuslänga tills vattenskadan är fixad och vi kan flytta in!
Nu blir jag genast lite stressad, vi kanske får flytta in i 3:an i november med lite tur. O vi har beräknad förlossning den 1 januari, så jag kommer att vara höggravid o vi kommer att få det väldigt stressigt med allt. 

Jag orkar verkligen inte göra detta en gång till! Det var samma visa när vi skulle flytta in i den första lägenheten på Stålgatan, då bodde vi i en tillfällig lägenhet i några veckor. O det var ju inte direkt kul!

Vi kommer att KRÄVA en ordentlig kompensation för detta, såhär får det ju inte gå till!

Håll tummarna för oss!!

Vecka 22

Lite gravididitets uppdatering:

Nu har barnet blivit ungefär 19cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 500gBarnet har fått en dygnsrytm. Det både sover och är vaket. Antagligen är det som mest livligt när du vilar dig. Svettkörtlar har utvecklats och huden är inte lika genomskinlig. Naglarna är fullt utvecklade och fortsätter att växa. Hjärnan växer mycket snabbt och speciellt den del som ligger mitt i hjärnan - germinal matrix. Dess uppgift är att tillverka hjärnceller fram till att barnet är fött och försvinner sedan. Barnets hjärna fortsätter dock att växa fram till fem års ålder. 


I övrigt så blir jag bara större o större =)  o jag skulle gärna ha min lilla bäbis nu!Sov gott vänner

Rockfestival


Visst är vi snygga =)
I helgen var det en lite rockfestival i stan, där min bror Ben var hedersgäst. Han och en till kille skulle spraymåla en vägg under kvällens gång. Det syns lite av den i bakgrunden. Enligt Ben själv så var arrangörerna lite snåla med både färg och väggmaterial så det blev inte så bra som planerat, så det kladda över allt till slut. 
Men det blev en ganska cool bild ändå!

Ben-Joshua...You rock babe!

T.G.I.F

Thank god its friday...

Nu är det äntligen helg o jag kommer o få mysa med mina pojkar idag.
Har spenderat hela eftermiddagen hos mina föräldrar i vårdsätra.

Nu kommer min käre make och hämtar mig alldeles strax o så ska vi åka hem o tokmysa. Han har jobbat så mycket så jag har inte sett så mycket av honom.
Så nu ska vi hem o mysa me en trevlig film o lite gott o äta

Trevlig helg gott folk!

Pöss o Kram

Emma AnderssonVisst är hon vacker! Jag tycker att denna kvinna är så fantastiskt vacker!
Tänkte bara få med det i min blogg =)

Uppdatera

Jag kanske ska uppdatera lite om vad som här hänt den senaste veckan.
Jag skrev ju tidigare att jag hade svårt för att äta och att jag skulle till läkarn. Jag var där torsdagen den 31 juli, hon kom fram till att jag jag har gått ner för mycket i vikt för att vara så långt gången i graviditeten. Så jag blev sjukskriven från den 1 aug - 17 aug, det säger jag ju inte nej till. Var så jobbigt när jag inte fick i mig någon mat. Men nu börjar det gå bättre och bättre.

Den 4 augusti som började jag med inskolning för Theo hos nya dagmamman. Hon heter Yvonne Sjödahl och bor här på Stålgatan, hon jobbar för Nanny by Day.
Det har gått jättebra och Theo verkar stortrivas. Så nästa vecka så ska jag nog kunna lämna honom helt på torsdag och fredag.

Idag fredag den 8 aug så är jag hemma med honom. Han har lite tänder på väg så han har hög feber o lite ont i munnen. Nu har jag precis fått honom o sova. Var väldigt jobbigt för honom nu på morgonen. Så jag hoppas att han mår bättre efter sin tupplur!

Ha en skön helg!

Batman


Idag har jag och min käre make vart på bio för första gången på väldigt länge (säger man så??)
Vi såg Batman - The dark night. Heeeelt otroligt bra film! Vilken action!!
Den såkallade Jokern (Heath Ledger) var helt galet bra. Men jag kan förstå att man inte har så bra psyke efter att ha spelat en sådan roll. Galet bra inlevelse i rollen!

Måste ses

RSS 2.0