Måste ses

http://youtube.com/watch?v=7OP7PtRokCo&feature=related

Thank you Jesus!

Trevlig semester

Hej alla glada!

Denna vecka har jag haft semester så vi har tagit det ganska lugnt. Men just idag har vi vart ute o flängt en hel del! Vi har vart o kollat på en ny säng på ikea, så snart så kommer vi o köpa en jättefin 180 säng. Ser fram emot det! Väldigt stor skillnad på 160 o 180 sängar...

Sen var vi på babyland o kollade på barnvagnar! Så vi hittade en vi ska beställa efter sommaren nån gång... det blir en Phil & Ted vibe syskonvagn. Funkar både som singelvagn och syskonvagn, så den e ju helt kanon! O den är ju skitsnygg, o lätt o använda....spännande...
Nu ikväll så ska mina föräldrar vara barnvakt i några timmar. Jag o min man ska gå på dubbeldejt med Malin och Christoffer. Vi ska gå på restaurang o bara mysa. Ser fram emot det. VÄLDIGT länge sen jag gjorde nåt sånt, utan barn!

Have a nice evening!!
God Bless!

My haaaaair =(

Ja gott folk. Idag var jag hos syrran för att klippa mig lite, hon lyckades övertala mig att klippa mig lite mer så nu har jag en "konkav page" (stavas det så?) På ren svenska alltså kort i nacken o långt i fram...

Kommer jag att ångra mig är den stora frågan? Kommer att ta otroligt lång tid innan jag vänjer mig vid denna frisyr i alla fall!!

Lägger upp bilder snart...


Sov gott!!

Midsommar...

Idag har jag stressat med att städa o göra fint till midsommar. Vi kommer inte att vara hemma men man vill ju inte komma hem till en enda röra. Medan jag städade lyssnade jag till lite musik, jag snubblade över en låt som jag tycker kan tala till många som ska ut o köra nu till midsommar, det brukar ju vara väldigt mycket ratt fylla och annat elände på vägarna. Då kan det passa sig o tänka på dessa fina ord. Kommer faran stirrandes i ansiktet så finns det en väg ut. Det är även en liten vägledning i livet vid jobbiga stunder! God Bless!

Jesus take the wheel - Carrie Underwood
http://youtube.com/watch?v=Ky4rfA_tebY

She was driving last Friday on her way to Cincinnati
On a snow white Christmas Eve
Going home to see her Mama and her Daddy with the baby in the backseat
Fifty miles to go and she was running low on faith and gasoline
It'd been a long hard year
She had a lot on her mind and she didn't pay attention
she was going way too fast
Before she knew it she was spinning on a thin black sheet of glass
She saw both their lives flash before her eyes
She didn't even have time to cry
She was sooo scared
She threw her hands up in the air

Jesus take the wheel
Take it from my hands
Cause I can't do this on my own
I'm letting go
So give me one more chance
Save me from this road I'm on
Jesus take the wheel

It was still getting colder when she made it to the shoulder
And the car came to a stop
She cried when she saw that baby in the backseat sleeping like a rock
And for the first time in a long time
She bowed her head to pray
She said I'm sorry for the way
I've been living my life
I know I've got to change
So from now on tonight

Jesus take the wheel
Take it from my hands
Cause I can't do this on my own
I'm letting go
So give me one more chance
Save me from this road I'm on

Ooh, Jesus take the wheel
Ooh, I'm letting go
So give me one more chance
Save me from this road I'm on
From this road I'm on
Jesus take the wheel
Ooh, take it, take it from me
Ooh ooh wah ah ooh ooh ooh

Slapp helg

Det har varit en riktigt skön helg. Hela lördagen så gick vi i stort sett runt o morgonrocken hela dan! Jag duschade vid 4 tiden o först då klädde jag på mig. Då hade Daniel somnat (trött gubbe) så jag o Theo stressade iväg till Kvantum. Blöjorna och vällingen var i stort sett slut, o sånt måste man ju ha!
När vi kom hem var det ännu mera stress då var kl ca 17.30 o vi skulle vara hemma hos Johan o Anna i Storvreta kl 18. O jag var inte ombytt, o Daniel låg o sov =) Så vi stressade iväg till en härlig middag o mys. Väldigt trevligt måste jag säga!
Vi var hemma strax innan 22, så för mig var det bara o gå o sova, Theo somnade ganska så snabbt han med!

Idag ska jag jobba söndag för första gången på väldigt länge, ska bli riktigt spännande! Det var inte så mycket kvar o göra så det ska nog gå ganska så smidigt. Jag hoppas på att det ska gå ganska så snabbt så jag kan komma hem till mina pojkar o mysa sen!

Nu måste jag göra mig i ordning!
Trevlig söndag allihopa!

Ta mig i kragen

Nu måste jag ta mig i kragen! Har varit så väldigt dålig på att blogga...Nu ska det bli ordning på torpet =)

 Så vad har hänt?!

I helgen som var så var det helt fantastiskt! På lördagen så tog vi en heldag där vi var ute o for. Dagen började med att vi åkte till Thuns i Faringe (några mil från stan) Där hittade vi lite kläder och en helt fantastisk lykta! Mycket nöjda med det. På vägen hem så stannade vi till på Street Car Fest vid Coop, där var det helt otroliga bilar. Några som man gärna hade tagit med sig hem! Vi var där i cirka 1 timma. Vi hann även med att gå in på sängbutiken som är där (minns inte va den heter) Där hittade vi en helt fantastisk säng, o priset landade på 80.000 svenska kronor...så NEJ. Den ska vi inte ha. Men däremot så hittade vi en säng som vi skulle kunna tänka oss. Den skulle kosta 30.000, det är ju mycket pengar men om man tänker på hur många timmar i sitt liv man sover i denna säng så borde man ju faktiskt ha en bra säng! Vi får suga på den karamellen en stund!

När vi var klara där så bar vi oss av till Stadium i Gränby Centrum där vi köpte Theos första par skor. Det blev ett par jättesnygga Puma skor! Han är så söt i dem!

 

Sen stressade vi hem så jag kunde ”slänga” i mig lite mat! Jag hade nämligen blivit ombedd att rycka in som sminkös på en salong inne i stan. De har så kallade Style in kvällar o det skulle komma ganska många tjejer. Så då fick jag sminka!! 

Resten av kvällen blev en mysig hemmakväll!

Söndan var grädden på jordgubbarna! =) Då var vi bjuda på Gröna Lund! Daniels jobb hade personaldag så de öppnade upp Grönan några timmar innan allmänheten fick komma in så personalen med familj kunde gå runt i lugn o ro. Så de bjöd på inträde, åkband och mat! Helt fantastiskt! Så vi var där från 9-15, sen blev det så varmt så vi orkade inte vara kvar, o så var det så väldigt mycket folk. Så vi kände oss klara med dagen!

Kvällen blev väldigt soft! Jag har världen bästa make! Jag var så trött så jag o Theo somnade i sängen. När jag sen vaknade hade min man städat lägenheten! I LOVE YOU BABE!

Sen var helgen slut o arbetsveckan är igång igen

Nu måste jag sluta skriva, blev väldigt långt denna gång! =)

Puss o Kram allihopa          
Theo                             Vill ha...

Utmanad

Fem saker på min "Att göra lista" imorgon:
1. Gå till jobbet
2. Ringa försäkringskassan
3. Städa
4. Stryka
5. Göra fotbad

Fem dåliga egenskaper:
1. Morgontrött
2. Envis
3. Bestämd
4. Dålig på ekonomi (där kommer Daniel in i bilden) =)
5. Dålig på att läsa böcker

Fem platser där jag bott:
1. Karleby, Finland
2. Bälinge, Uppsala
3. Salabacke, Uppsala
4. Funbo, Uppsala
5. Stålgatan, Uppsala

Fem jobb som jag haft:
1. Säljare, Importansia
2. Kökspersonal, Sabima
3. Restaurangbirtäde
4. Städare
5. Grafisk formgivare


RSS 2.0