Mysig dag

Idag har vi haft det riktigt mysigt!
Dagen började med att syster Malin kom upp och åt frukost med mig och Theo. Sen var jag tyvärr tvungen och stressa iväg för att leverera en produkt till en vän. Sen stressa hem igen och få i mig lite lunch.
Å så iväg igen, då bar det av in till stan för att fika med Anna Eskilsson och Diana Alsbo. Verkligen jättemysigt. Vi var hemma hos Diana som bor mitt i stan. Otroligt fin lägenhet de bor i hon o hennes fina lilla familj. 
Det blev mycket mysigt mamma/tjejsnack! Efter en stund kom Dianas trevliga granne, som oxå har en liten tjej på 8 månader. Trevligt, trevligt! 

Vid 16 tiden promenerade jag och Anna tillbaka in till stan, där vi gick skilda vägar. Jag bar mig av hemåt igen, på bussen ringer min rara syster Tanya! 15 minuter senare sitter vi båda två hemma hos mig o myser, jag färgade även hennes hår, jättefint...tokrött!!

O nu sitter jag här med min mysiga lilla familj o kollar på en film på Hallmark. Snart dags o sova kanske om jag ska orka med allt som ska göras imorgon!! Busy day!

Mysig dag!
Godnatt

Tokmys

Ikväll blir det tokmys här hemma. Sista helgen hemma på 2 veckor, så då måste vi ju njuta.
På torsdag beger vi oss till Arvika, o stanar där till på Söndag, sen på Söndag kör Daniel oss till Falun och där stannar jag o Theo, Måndag till Fredag. Så vi blir borta ett tag!

Så nu ska jag fixa till mig lite o åka ner på stan o luncha med mina föräldrar.

Trevlig helg

Vart är jag?

Jag har de senaste veckorna insett att jag har tappat mig själv lite efter att Theo föddes. Eller man kan kanske säga att jag har omprioriterat. Innan Theo fanns med i bilden så hade jag alltid högklackat, var välsminkad och allmänt stylad, kan man väl kalla det. Men nu går mysbyxorna och kepsen före allt...bara joggingdojer som gäller. Det måste det bli ändring på! 

Såg en tjej på bussen idag som i stort sett hade min gamla stil. Det fick mig o vakna upp lite...

Ta mig i kragen kvinna =)



I love you

vi
Jag måste bara visa denna härliga bild!
Även om håret flyger o jag kanske inte ser bäst ut så är denna bild en av mina absoluta favoriter, varför?
Jo, ser ni Daniel blick, underbar! Här hade vi precis förlovat oss!
De är ju så man smälter!

Jag älskar dig babe!

Jag ber för dig!

Du vet mycket väl vem du är! Du ska veta att jag ber för dig. Du står väldigt nära mitt hjärta, och jag bryr mig väldigt mycket om dig! Min dörr står alltid öppen, dag som natt! Prata med mig!!

Jag älskar dig jippijojan!!

Ta hand om dig 


Calpe, Spanien

340159-27


Åhh, idag har jag haft en riktig saknar La Fustera, Calpe dag. Det var så otroligt härligt. Denna bilden tex tog jag på annandag jul vid ca 8 tiden på morgonen. Alla låg och sov men jag hade vaknat av någon anledning. Så jag njöt av utsikten själv en stund o sen gick jag o väckte min man. Sen satt vi på balkongen och tittade på soluppgången och drack morgonkaffe...kan det bli bättre än så? Helt underbart!!

Det blir nog en resa snart igen!
Saknar!!!!

Söndag

Idag började dagen med att gå på möte i Korskyrkan. Väldigt annorlunda mot vad jag är van vid, men det var riktigt nice. Väldigt bra möte! Sen åkte jag till Gränby med mina föräldrar o vi fikade på Landigs, mycket trevligt, o där sprang jag på min gode vän Daniel Karlsson... mycket nice, honom var det ett tag sen jag såg.


Daniel Karlsson

När jag kom hem var det dags för pannkakor och bara slappa med familjen.
Senare ikväll är min plan att ta ett fotbad och rå om mig själv en stund!

Trevlig kväll gott folk!

Soffäventyret =)

340159-16

Idag var tanken att jag skulle gå ut på en liten promenad med syrran och Christoffer, men Nej, inte när Malin är med =) *fniss* Vi gick till IKEA och skulle kolla lite o vips...Malin hittade en soffa på fyndhörnan -Den ska jag ha!! Men då kom vi till problemet att vi ju faktiskt promenerade till IKEA, hur sjutton skulle vi ta oss hem, ingen har ju körkort (än) En genialisk idé, vi går hem med vagnarna o soffan o allt...så vi började knalla...här följer dokumentationen!!

Mycket nöje!


                 

                  

 

Måndag

Måndag, en dag att anteckna!

Idag började Theo röra på sig. Får han hålla sig i tex bord eller soffa eller dyl så tar han sig fram på egen maskin. Så roligt o se. Efter en stund blev han lite kaxig o släpper, men icke, än så länge går det inte, men det dröjer nog inte länge innan har traskar runt här själv =)

Han växer så fort!

Imorgon bär det av till Nickis äventyrslek, så han får busa av sig ordentligt. Ser fram emot det...

Godnatt

RSS 2.0