35 dagar kvar...give or take =)


Vecka 35... 35 dagar kvar...

Det är inte ovanligt att modern får ont i ryggen eller bäckenet i det här stadiet. Anledningen är att ligamenten och musklerna i korsryggen har mjukats upp av graviditetshormonet relaxin. Även barnets tyngd påverkar bäckenet att vidga sig inför förlossningen. Brösten är nu tyngre och bröstvårtorna blir större

Ditt barn är omkring 33 cm långt från huvud till stjärt och väger ca 2,6 kg. Barnets centrala nervsystem håller på att mogna, matsmältningsapparaten är nästan färdigbildad och lungorna är vanligtvis helt färdiga. Risken för andningsproblem om barnet föds nu, är mycket mindre jämfört med för några veckor sedan. Nittio procent av alla barn som förds i denna vecka överlever utan några allvarliga men. Nu börjar barnets armar och ben bli knubbiga och fina. Barnet har väldigt lite rörelseutrymme så det fyller ut nästan hela livmodern och tvillingar är ännu mer trångbodda.

(från gravid.se)

NU ÄR DET BARA 35 DAGAR KVAR TILL BERÄKNAD FÖRLOSSNING!

Fina killar...


Måste visa upp dessa härliga grabbar... 
Från vänster: Min bror Samuel, min pappa och min bror Ben-Josua

Stiligt va!

Rekord

Klockan är nu 08.10 och Theo sover fortfarande. Vanligtvis så brukar vi gå upp vid 7 tiden, så att han kan vara hos dagmamman klockan 8. Men eftersom att han vill sova så får han göra det idag!

Händer aldrig på helgen när man verkligen vill sova!! =)

Sju saker om mig...

Jag har blivit utmanad av Lina Seto

Regler: 
Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg. 

Här kommer sju saker ni (kanske) inte visste om mig:1. Favvofilmen är Braveheart


2. Är väldigt svag för läder stövlar, har ett helt gäng!

3. Är väldigt svag för choklad, i alla former

4. Är enbart finsk medborgare (stolt sådan)

5. Jag har både spelat och coachat basket

6. Älskar Harley Davidsson motorcyklar, gärna softtail!

7. Har lite av en spindel fobi

 

 

 

Jag utmanar: Tanya, Lina, JennyMelanie, Kaate, Shirin och Ruth


Paket på postenIgår kom min fina vinst... visst är dem härliga! 
Bäbis kommer o bli så söt i dessa!!

Tack så mycket Liandlo!

Ny slingad!

Idag var det min tur att få ordning på håret. Så imorse så tog jag bussen klockan 9.35 in till syrrans salong inne i stan. Hon la i massa slingor så att man bara får en trevlig liten effekt på håret! Sen klippte hon lite och stylade upp det! 
Jag är mycket nöjd! Så nu är det lite rosé champagne färgat...enligt henne =) O hon vet väl =)

Här är resultatet!


Bara för söt...

Måste bara visa en bild på min älskade Theo.

 

Igår kväll när jag skulle gå o lägga mig så låg Theo såhär i sin säng, med kudden inknölad under magen, o rumpan uppe i vädret...såååå sött =)

 


Dagens utflykt...

Dagens utflykt bar sig av till moster Malins salong inne i stan, Nikita hair!
Lille grabben Theo behövde verkligen klippa sig. 
Men det var inte bara, bara o klippa. Det var lite läskigt o sitta i frisörstolen, o kappan var ännu läskigare! Så jag fick sätta mig i stolen med kappan på, så satt Theo i mitt knä, o kära Malin hittade diverse grejer han kunde pilla med medans hon klippte.
När klippningen var klar så skulle Theo såklart hjälpa till o städa undan. Så han sopade inne i salongen o en bra bit ut i Forum gallerian. Men det gick jättebra!

Nu är han en riktig snygging...

Imorgon bär det av hem till Anna i Storvreta där det bjuds på lunch. Diana kommer oxå, så det ska bli kul!

Nu ska jag gå o greja lite!

Pöss o Kram

Jag vann "Mina första kläder"


För jag är lycklig, ja jag är lycklig =)

Vecka 32


Nu börjar jag bli en riktig tjockis... här är magen nu i vecka 32!

Från höghus till radhus...

Nu har vi äntligen flyttat klart! Efter många veckors boende i flyttlådor så har vi nu äntligen våran fina 3:a. Helt fantastiskt underbart. Mysig o fin... och jättevarm. Vi har golvvärme, så vi går hela tiden o öppnar fönster o klär av oss till tunnare kläder. Theo springer oftast runt i bara blöjan...han är väldigt lycklig över det =)

Eftersom att den är på andra våningen så var det lite småjobbigt för de stackars pojkar som skulle flytta. Men de gjorde det bra...
Här är några roliga bilder från när de skulle bära upp den största hyllan!!

Hur ska vi lyckas med detta...


Daniel, Christoffer och pappa... eller?


Oj så tungt...


I övrigt så är den senaste nyheten att jag har blivit sjukskriven igen. Var hos läkaren i måndags och hon konstaterade att mina fogar inte alls mår bra. Hon beordrade mig att börja använda kryckor... så det har jag gjort. Lite småirriterande bara o hoppa runt på demdär...men de hjälper ju så!
Så nu ska jag vara hemma på heltid fram till 1 januari och nån gång där borde jag bli tvåbarnsmamma, så då är jag mammaledig i dryga året igen. 
Blir mycket hemmatid nu!!

Nu ska jag gå o klä på mig o piffa till mig lite. Ska äta lunch med mamma, pappa och syster!

Have a nice day!

RSS 2.0