Massor av Grattis!

Natten till idag fick världens bästa Liz en liten pojke! En helt fantastiskt söt liten gosse!
Massor av pussar och kramar till hela lilla familjen!!

Passion!Igår var jag på en söndagsgudstjänst där Mark Connor från Australien talade! Det var så otroligt bra, jag brukar ha lite svårt för honom annars, men nu har han stigit i mina ögon! Han var helt fantastisk!

Han talade om elden, och passionen.... om hur man måste göda elden för att hålla den brinnande, annars dör den ut! Samma sak gäller passionen, den lilla gnistan i livet, har man inte den så blir det väldigt tråkigt!
Han tog ett exempel: Han hade läst en artikel i australien som listade de rikaste människorna för det året... högst på listan var det inte någon VD eller affärsman, det var Steve Irwin, krokodiljägaren... varför var han så rik?? För han hade en passion för krokodiler!
Sen tog han upp lite punkter på hur man får tillbaka passionen och glöden i livet! Han sa: Du som är gift, och har vart gift länge, har äktenskapet blivit lite av en vardag? Hur ska du få tillbaka passionen i äktenskapet? "Go back to the first love"! Hur var det när ni träffades? Gå tillbaka och gör det ni gjorde då! Ni karlar: Bjud ut era fruar, och inte till Mcdonalds, köp blommor även om hon inte fyller år, håll upp dörren för henne och släng inte igen dörren på hennes fötter! Gå tillbaka till "the first love"!

Det är lite det spåret jag har vart inne på den senaste tiden, pröva nya saker, göra saker som jag gjorde innan barn och giftemål, att få tillbaka den lilla extra gnistan!

Så Mark Connor talade verkligen till mig!

Lyssna på predikan här


Hur har du det med gnistan.... fundera på det!!

Gårdagens face!

Hej alla fina!

Igår engagerade jag mig massor i min makeup, men jag hann ju inte lägga ut den, hade lite fullt up! Så den kommer här! Körde på grönt, gult och guldbrunt!

Steg 1


Gjord med blöt pensel...

Steg 2


Glömde ta bild på själva skuggningen av den guldbruna!

Färdigt resultat!


Mycket nöjd själv!


Idag körde jag på klassiskt sotade ögon och rosabrunt gloss! Tyvärr så finns det ingen bra bild på det hela =(

Nu har jag gjort mitt för dagen på jobbet! Så nu ska jag bege mig ner på stan och uträtta en massa ärenden!
Har även en bokad tid på ett ställe i stan, ska prova något nytt!! =) Mycket spännande!

Sen är det HEEEELG!

Underbart med helg! Ska försöka höstpiffa hemma, med lite nya gardiner!
Sen är Sofie i stan, så vi får se om vi hittar på någe, har inte pratat med henne ännu!

Sen på Söndag så ska jag få en crash course i webbmastering, de jag inte har fått kläm på ännu! Så det blir o sitta med Nathanael nån timme på söndag!

Nu ska jag ta bussen ner på stan!!

Pössar o Kramar

Jag är tillbaka...

Vill be om ursäkt för bloggtorkan som varit nu ett tag. Jag har känt att bloggen får vänta, har vart mycket annat!!

Jag har haft en tid där det har vart mycket mothugg och många kämpiga bitar att ta tag i. Så jag har fått prioritera rätt saker!

Men denna paus har gett mig lite tid att tänka på mina prioriteringar i livet! Vilka jag umgås med, vilka vänner kan jag räkna med! Hur jag njuter av livet de timmarna på dygnet jag inte sover! Och jag har lyckats hitta mina guldklimpar!! Jag har hittat saker som jag blir lite extra lycklig över, och personer som verkligen är fantastiska.... vissa som jag inte har umgåtts med på länge!
Det är inte alltid de självklara sakerna i livet som gör en lycklig!!

Hitta dina guldklimpar! Man behöver dem!!

Puss&Kram

Trött, tungt, mycket...

Det är mycket som händer just nu, och därför har jag valt bort bloggen lite just nu. Man orkar ju inte med allt!! Flera tunga bitar som bara måste fixas....

Återkommer när orken finns!!

Tack Lina för att du är så bra!!


(bild lånad från Lina)

Pöss o Kram

RSS 2.0